Tæver

Kisci My Red Mustang

HC Andersen Juniorvinder 2017 HC Andersen Vinder 2017 Kisci Red Mustang

Ny pige 2017, herligt sind, gode sociale kompetencer. Min helt særlige soulmate. Tak til Kennel Kisci for at dette livsstykke må bo her.

Stamtavle

 

Kisci Uptown Girl

Kisci Uptown Girl

Uptown Girl er min meget specielle pige fordi ingen er så bevidst om egen behov som hende. Hun gør kun hvad hun kan se mening med. Hun er prinsessen. Hun er sådan en glad pige. Min cutiepie og baby i huset, på trods af at hun for længst er vokset op. Hun er min som ingen anden. Hun er helt fantastisk på enhver måde.

Hun er en sand vicevært, der fortæller om  vække uret ringer, hvis det ikke er slukket ordentlig. Hun er min helt særlige soulmate – Et livsnydende sidestykke uden lige..

Tak til Kennel Kisci for min smukke og helt særlige pige.

Stamtavle

 

Mai-Lai Kung Choo

Kung Choo er meget speciel pige, fordi hun har vist mig tillid fra da vi mødtes første gang. hun gør tricks som ingen andre, hun er den mest fantastiske lille pige, og hun er min. Hun elsker udsigten fra en cykelkurv samt fra sofaens armlæn.

Min smukke pige kom ind i mit liv, da det var nødvendigt; hun er min som ingen anden, og er den ubestridte dronning. Hun er min særlige soulmate der virkeligt sætter pris på brændeovnen.

Tak til kennel Mai Lai for min enestående speciele pige med den allersmukkeste farve.

Stamtavle